Förvaringsask Rund Blå
kr139.00
Stilrena runda förvaringsaskar i hård kartong som kommer i 3 olika storlekar.  Med dessa askar kan barnen enkelt hålla ordning på sina saker. De kan staplas ovanpå varandra eller inuti varandra. Askarna blir en fin inredningsdetalj i barnrummet.  Perfekt förförvaring av leksaker Askarna är en dekorativ och praktisk produkt för att hålla ordning på saker och ting De kan staplas på varandra eller stoppas i varandra. Säljs i 3-pack
Leffy Elf
kr239.00
Out-of-Stock
En mysig julkompis i full julmundering. Tomtens medhjälpare och din nya vän. I sin klassiska julklädsel sprider han julstämning var han än är. Med härliga randiga brallor och stiliga öron i alvmodell.
Shimmer Elf
kr269.00
Last items in stock
Fin tomtehjälpreda i vackert vitt och silver. Med klassiska alvöron och mjuka fina kläder i silver och vitt. Allra finast är nog hans randig brallor. Tillverkad i polyester och handtvätts vid behov. Ej tumling!
Shimmer Elf
kr269.00
Out-of-Stock
Supersöt julnisse i vackra vita vinterkläder med gyllene detaljer på bland annat stövlar, strumpor och knappar i rocken. Underbart vitt tyg till kläderna. Charmiga öron och snällt ansikte. Blir fin i julpyntningen eller som en rolig julleksak.