Filtar & Snuttefiltar

Amuseable Pineapple Muslinfilt
kr179.00
Last items in stock
En härlig matchande förpackning med tunna muslin-tyger tillverkade i bomull. Perfekta att använda till rapningen, som tunn filt eller när helst man behöver ett smidig, mjukt tyg att torka barnet med. Tvättas i 30°, hängtorkas. Förpackningen innehåller 2 st tyger med motiv av den omtyckta ananasen.
Brokiga Snuttefilt
kr99.00
Out-of-Stock
Baserade på figurerna från de populära barnböckerna om de Brokiga av Carin och Stina Wirsén och designade i samarbete med Anna Hörling. Snuttefilt i tunn ekologisk bomull. Storlek: 79x79 cm.
My First Blue Bunny Soother
kr219.00
En charmigt förpackad snuttefilt som kommer i en ljuvlig ask med fina motiv. Ena fliken på asken går att fälla ner och där går det att skriva en liten hälsning i form av babyns namn och födelsedatum. Snutten bör endast handtvättas och sedan plan- eller hängtorkas. Testad och godkänd enligt europeisk säkerhetsstandard EN71 del 1, 2 och 3 för alla åldrar. Storlek: 23 cm.
My First Pink Bunny Soother
kr199.00
Snuttefilt i fin rosa färg. Ljuvligt förpackad i fin ask där man kan förvara barnets småsaker som t ex nappar. Snuttisen är en omtyckt present som uppskattas av både föräldrar och barn. Tvättas för hand och torkas hängande eller plant. Använd ej tumlare eller värmeskåp. Testad och godkänd enligt europeisk säkerhetsstandard EN71 del 1, 2 och 3 för alla åldrar. Storlek: 23 cm.
My First Bunny Soother
kr199.00
Den perfekta gåvan till den nyfödda/e. En ljuvlig snuttefilt med kanin i ljuvligt beige vackert förpackad i en snygg låda. Lådan blir perfekt att förvara barnets nappar eller andra småsaker som man behöver veta var de finns. Eller använd den till små minnessaker. Snuttisen bör handtvättas och plan- eller hängtorkas. Ej torktumling! Testad och godkänd enligt europeisk säkerhetsstandard EN71 del 1, 2 och 3 för alla åldrar. Storlek: 23 cm.