List of products by brand Jellycat

Jellycat grundades i London med idén är att skapa udda, originella och innovativa mjukisdjur för barn i alla åldrar. Namnet kommer från ett barn som älskade jelly och katter och fnissade vid tanken på att kombinera dessa.

Amuseable Pineapple Muslinfilt
En härlig matchande förpackning med tunna muslin-tyger tillverkade i bomull. Perfekta att använda till rapningen, som tunn filt eller när helst man behöver ett smidig, mjukt tyg att torka barnet med. Tvättas i 30°, hängtorkas. Förpackningen innehåller 2 st tyger med motiv av den omtyckta ananasen.
Amuseable Pineapple Soother
Här kommer en väldigt läcker snuttefilt, och väldigt annorlunda med sin härligt citrongula ananas med en härligt grön "frissa". En riktigt mjuk och gosig kompis att hålla om och krama länge. Tvättas i 40° och häng- eller plantorkas. Testad och godkänd enligt europeisk säkerhetsstandard EN71 del 1, 2 och 3 för alla åldrar. Storlek: 34 cm.
Amuseable Pineapple Soother
Den mest underbara snuttefilten som man kan hitta? Söt är den iallafall och färgerna är helt underbara. Ljuvligt pastellrosa, härligt vårgrönt, krämigt vitt och söta små bruna ben. En riktig pärla bland snuttisar. Testad och godkänd enligt europeisk säkerhetsstandard EN71 del 1, 2 och 3 för alla åldrar. Storlek: 34 cm.
Bashful Blue Bunny Blanket
En superfin filt till babyn. Med sitt fina kaninmotiv i benvitt och med fin blå bakgrund. Filten kommer snyggt förpackad i en trevlig presentförpackning. Filten är dessutom dubbelsidig, så ena sidan har blått som huvudfärg och den andra har benvitt. Tillverkad i bomull. Handtvätt rekommenderas.