List of products by brand Jellycat

Jellycat grundades i London med idén är att skapa udda, originella och innovativa mjukisdjur för barn i alla åldrar. Namnet kommer från ett barn som älskade jelly och katter och fnissade vid tanken på att kombinera dessa.

Amuseable Pineapple Muslinfilt
kr179.00
En härlig matchande förpackning med tunna muslin-tyger tillverkade i bomull. Perfekta att använda till rapningen, som tunn filt eller när helst man behöver ett smidig, mjukt tyg att torka barnet med. Tvättas i 30°, hängtorkas. Förpackningen innehåller 2 st tyger med motiv av den omtyckta ananasen.
Amuseable Pineapple Soother
kr189.00
Här kommer en väldigt läcker snuttefilt, och väldigt annorlunda med sin härligt citrongula ananas med en härligt grön "frissa". En riktigt mjuk och gosig kompis att hålla om och krama länge. Tvättas i 40° och häng- eller plantorkas. Testad och godkänd enligt europeisk säkerhetsstandard EN71 del 1, 2 och 3 för alla åldrar. Storlek: 34 cm.
Amuseable Pineapple Soother
kr189.00
Last items in stock
Den mest underbara snuttefilten som man kan hitta? Söt är den iallafall och färgerna är helt underbara. Ljuvligt pastellrosa, härligt vårgrönt, krämigt vitt och söta små bruna ben. En riktig pärla bland snuttisar. Testad och godkänd enligt europeisk säkerhetsstandard EN71 del 1, 2 och 3 för alla åldrar. Storlek: 34 cm.
Bashful Bunny Muslinfilt
kr179.00
Praktiska tunna filtar med tryck att använda för att t ex hänga över vagnen när solen skiner, eller kanske användas till mjuk och gosig snuttis. Tvättas i 30 grader, hängtorkas. Motiv: kaniner på den ena bomullsfilten och fjärilar på den andra. Storlek: 70 x 70 cm