Dockor & Leksaksfigurer

L.O.L. Surprise - Winter Disco Outfit of the Day
319,00 kr
L.O.L. #OOTD Outfit of the day, Winter Disco med 25 luckor att öppna. Kalendern innehåller massor av spännande överraskningar i form av en exklusiv docka samt kläder, accessoarer och tillbehör till henne. Öppna luckorna en efter en och få en ny look till din LOL Surprise docka varje dag. Garanterat en succé för alla L.O.L.-fans! Innehåller LOL-docka, 24 tillbehör och stickerark. Rekommenderas ej till barn under 3 år. 
Peppa Pig Classroom Playset
189,00 kr
Följ med Greta Gris till skolan! I detta fina lekset kan du, Greta och hennes vänner Lena Lamm, Katja Katt och Hasse Hund hålla lektion tillsammans med Fru Gasell! Sätt enkelt upp klassrummet med medföljande skolbänkar och griffeltavla. Varje figur har rörliga armar och ben som låter dem sitta ner i skolbänkarna. Nu kan Greta och hennes vänner lära sig räkna och läsa med din hjälp!- Greta Gris klassrum lekset- Innehåller 5 figurer, två skolbänkar och en griffeltavla- Varje figur har rörliga armar och benSpecifikationer:Färg: MultifärgadMaterial: PlastRek. ålder: 3+Tema: Greta Gris/Peppa PigFörpackningen Innehåller:5x Figurer2x Bord2x Bänkar1x GriffeltavlaOBS! Produkten innehåller små delar och är ej lämplig för barn under 3 år. Produkten levereras i originalförpackning.
Peppa Pig Home & Garden Playset
299,00 kr
Peppa Pig Home & Garden Lekset. Greta Gris älskar att leka med sin lillebror Georg Gris hemma i deras hus. Huset har två våningar och en spännande vind. När du fäller ut husets framsida förvandlas den till en trädgård. Huset har badrum, sovrum, kök, tv-rum och en vind. Ute på gården står en gungbräda där Greta och Georg gärna leker samt ett träd. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med Mamma Gris, Pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Innehåller: 1 hus (ihopfällbart), 1 Greta Gris-figur, 1 Georg-figur, 1 gungbräda, 1 träd, 1 stol, 1 säng. Mått: Förpackning 22x7x31,5 cm.  Greta är ca 5,5 cm hög Rekommenderas ej till barn under 3 år.
Peppa Pig Peppas Ice Cream Van
239,00 kr
Nu kan du få hjälp av Greta Gris med att sälja goda glassar till dina kompisar! Det här är ett set som består av 1 glassbil, 1 trehjuling, 1 bord med parasoll, 1 glasskål och Greta Gris själv i ett förkläde prytt av glassar. Du kan vika upp sidorna på glassbilen och enkelt koppla fast trehjulingen i glassbilen, så du kan cykla iväg med glassbilen och slå upp den var du vill. Setet går huvudsakligen i rosa och vitt, och pryds av bilder på Greta Gris och glass i olika färger och former.Specifikationer:Färg: MultifärgMaterial: PlastMått, förpackning: 27 x 12 x 16 cmRek. ålder: 3+Förpackningen Innehåller:1x Glassbil1x Trehjuling1x Greta Gris-figur1x Bord med parasoll1x Glasskål
Peppa Pig Family Home Playset
639,00 kr
Detta enorma Peppa Pig's Hus är full av möbeltillbehör och innehåller en Peppa Pig-figur. Det finns många rum för Peppa Pig att leka i: Kök, vardagsrum, sovrum, badrum, kontor och vindsrum. Med klassisk styling, precis som i showen och skalad för att passa med de andra köpbara Peppa Pig-figurerna, fordonen & leksetterna, kan du ha kul i flera timmar! I skala för lek med andra figurer med små karaktärer, fordon och lekuppsättningar. Ej lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar!
Peppa Pig Car
179,00 kr
Peppa Pigs Family Car. Greta Gris älskar att åka på utflykt i familjens röda bil. Sätt Greta i bilen och låt henne åka ut på spännande äventyr! Bilen har även plats för en av Gretas föräldrar och hennes lillebror (dessa figurer ingår ej). Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med Mamma Gris, Pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Innehåller: Familjebil och Greta Gris-figur Mått: Bilen är ca 16 cm lång och 6,5 cm hög. Figuren är ca 5,5 cm hög. Rekommenderas ej till barn under 3 år.
Barbie Ballet Wishes
689,00 kr
Med balettskor, tiara och flätat hår är Barbie äntligen redo att ta publiken med storm. Hon har övat massor innan den stora dagen, och äntligen har hennes hårda träning gett utdelning. Ballerinan har en vacker klänning på sig med en klassisk balettkjol i tyll och en blomma fäst på överdelen. I håret har hon flätor, ett rosa band och en elegant tiara. Kronan på verket är de tjusiga balettskorna med rosa band. Det medföljer 1 stativ så du kan ställa henne i hyllan och visa upp henne när du lekt klart.- Ingår 1 stativ så du kan visa upp Barbiedockan- Barbiedockan har flätat hår med tyllkjol, tiara och balettskorSpecifikationer:Färg: MultifärgMaterial: PlastMått, förpackning: 33 x 15 x 8 cmHöjd, docka: 29 cmVikt: 298 gTema: BarbieFörpackningen Innehåller:1x Barbie
Black Panther Legends Helmet
1 119,00 kr
Grym Black Panther Marvel Legends Electronic Helmet i 1:1 storlek. Mycket detaljerad och välgjord Marvel Legends hjälm med ljud och ljuseffekter perfekt för både cosplay och display. Urläckert designad och utformad enligt filmens framställning med massor av coola detaljer och effekter. Ögonlinserna kan öppnas och stängas. Med långa och korta knapptryckningar aktiveras Vibranium ljuseffekter så de är varaktiga eller i intervall. Grymt cool samlarpryl från Black Panther filmen för din Marvel och Black Panther samling! Kräver 2 “AAA” batteries, ej inkluderade.
Avengers Titan Hero series Black Panther Power FX
289,00 kr
Cool Black Panther-figur från Marvel Avengers. Figuren har filminspirerad design och en häftig Power FX launcher som aktiverar karaktärsspecifika ljud och fraser i figuren samt avfyrar vapnet. Power FX launchern går att använda till andra kompatibla figurer från Titan Hero Series också för att aktivera deras karaktärsspecifika fraser och ljud. Kräver 3x1,5V A76/LR44-batterier som ej ingår. Mått: ca 29 cm.Ålder:Rekommenderad från 4 år. Ej lämplig för barn under 3 år.