Marvel

Avengers Legends Gear Infinity Gauntlet
1 079,00 kr
Sista produkten i lager
Sex infinity stones som kontrollerar ett multiuversum. Ett uppdrag att förstöra galaxen och ett att rädda det. Ett gäng av hjältar som är redo för kampen. Ge liv till ett av de mest kraftfulla vapen från Marvels universum. Denna Infinity Gauntlet har flera olika features som ljus, rörelse och ljudeffekter från filmen. De sex infinity stones lyser upp och har en pulserande effekt. Fingrarna går att röra separat och handsken går även att låsa i knuten position för snygg display.- Elektronisk handske från Marvel filmen Avengers: Infinity War- Actionfylld replika med både ljus- och ljudeffekter- Varje finger går att röra individuellt- Går att låsa i knuten position för att underlätta displaySpecifikationer:Material: PlastBatteri: 3x AA/LR6 (Medföljer ej)Längd: 49.5 cmRek. ålder: 18+
Marvel Mighty Muggs Thor
119,00 kr
Huvuden kommer att vända sig med denna detaljrika Marvel-figur i serien Mighty Muggs! Allt du behöver göra för att byta ansikte på Thor är att trycka ner hans huvud. När du trycker ner huvudet aktiveras mekanismen som gör att huvudet på denna Mighty Muggs snurrar. Thor har tre olika ansiktsuttryck.- Roterande ansikte- Tre olika ansiktsuttryck- Detaljerad designSpecifikationer:Färg: MultifärgadMaterial: PlastFörpackning: 8.7 x 10.6 x 13.7 cmRek. ålder: 6+Förpackningen Innehåller:1x Marvel Mighty Muggs - ThorProdukten levereras i originalförpackning.
Spiderman Party 6 Sheets Stickers
49,00 kr
Ett litet paket med 6 st ark med Spider-Man-klistermärken. Många olika motiv på den nätslingrande superhjälten. Perfekta för att dekorera ditt pennskrin, din mobil, din lunchlåda eller din laptop. Är även en perfekt sak att lägga i godispåsarna vid barnkalas. Giftfria. Storlek på produkten är ca 12 cm hög och 7 cm bred. Rekommenderas från 3+ år.
Spiderman Bubble Tubs
19,00 kr
Blås iväg ett stort antal regnbågsfärgade bubblor tillsammans med Spindelmannen Tubs i form av dessa små flaskor innehållande såpbubblor. Såpbubblor består av en traditionell såpbubbelflaska med motiv av Spindelmannen. Lockets insida kommer med ett underhållande minispel som säkerligen gör sig hemma hos barnen. Levereras i 1-pack Inkl. tillhörande pinne för uppblåsning av bubblor.Såpbubbelflaskan finner i flera olika motiv och säljes osorterat, d.v.s. att vi slumpmässigt väljer ut ett av de flera bildmotiv. Flaskan innehåller hela 60 ml och kommer med tillhörande pinne för att blåsa upp bubblorna.
Avengers Bubble Tubs
19,00 kr
Blås iväg ett stort antal regnbågsfärgade bubblor tillsammans med Avengers  Tubs i form av dessa små flaskor innehållande såpbubblor. Såpbubblor består av en traditionell såpbubbelflaska med motiv av Avengers. Lockets insida kommer med ett underhållande minispel som säkerligen gör sig hemma hos barnen. Levereras i 1-pack Inkl. tillhörande pinne för uppblåsning av bubblor.Såpbubbelflaskan finner i flera olika motiv och säljes osorterat, d.v.s. att vi slumpmässigt väljer ut ett av de flera bildmotiv. Flaskan innehåller hela 60 ml och kommer med tillhörande pinne för att blåsa upp bubblorna.
Black Panther Legends Helmet
1 119,00 kr
Grym Black Panther Marvel Legends Electronic Helmet i 1:1 storlek. Mycket detaljerad och välgjord Marvel Legends hjälm med ljud och ljuseffekter perfekt för både cosplay och display. Urläckert designad och utformad enligt filmens framställning med massor av coola detaljer och effekter. Ögonlinserna kan öppnas och stängas. Med långa och korta knapptryckningar aktiveras Vibranium ljuseffekter så de är varaktiga eller i intervall. Grymt cool samlarpryl från Black Panther filmen för din Marvel och Black Panther samling! Kräver 2 “AAA” batteries, ej inkluderade.
Avengers Titan Hero series Black Panther Power FX
289,00 kr
Cool Black Panther-figur från Marvel Avengers. Figuren har filminspirerad design och en häftig Power FX launcher som aktiverar karaktärsspecifika ljud och fraser i figuren samt avfyrar vapnet. Power FX launchern går att använda till andra kompatibla figurer från Titan Hero Series också för att aktivera deras karaktärsspecifika fraser och ljud. Kräver 3x1,5V A76/LR44-batterier som ej ingår. Mått: ca 29 cm.Ålder:Rekommenderad från 4 år. Ej lämplig för barn under 3 år.
Marvel Legends Series Ant-Man Premium Electronic Helmet
1 039,00 kr
Samlare, fans och Marvel-entusiaster kan föreställa sig ikoniska Ant-Man-ögonblick från Marvel Cinematic Universe med denna förstklassiga Hasbro Marvel Legends-serie Ant-Man Electronic Helmet. Denna högkvalitativa fläkthjälm har premium design och detaljer, samt 6 röda och blå LED-ljus FX på antenner och käklinjer. Tryck en gång på knappen för röd LED-specialeffekter och en andra gång för blått elektroniskt ljus FX. Hjälmen har filminspirerad design och detalj, samt fantasiinspirerad inre skulptur och design. Med denna premiumvuxna rollspelhjälm kan samlare och fans komma i karaktär för att återskapa favoritstunder från Marvel-filmerna. X3 1.5V AA BATTERIER. INGÅR EJ
Avengers Titan Hero Movie Iron Spider
179,00 kr
En cool Spider Man actiondocka inspirerad av den välkända filmen Avengers: Infinity War! Med denna häftiga dockan kan man återskapa de storslagna striderna från alla Avengers-filmerna och kämpa mot de svårslagna fienderna som Thanos, och kanske till och med rädda galaxen! Med din favorithjälte från Titan Hero-serien kan du bli den mäktigaste Avengern av alla!- Iron Spider actiondocka inspirerad av filmen Avengers: Infinity War- Återskapa de häftiga striderna från filmerna- Del av Titan Hero-serienSpecifikationer:Färg: MultifärgMaterial: PlastHöjd: 29.2 cmRek. Ålder: 4+Tema: AvengersFörpackningen Innehåller:1x Avengers ActiondockaOBS! Produkten innehåller små delar och är ej lämplig för barn under 3 år. Produkten levereras i originalförpackning.
Avengers Titan Hero Rocket Raccoon
179,00 kr
Har ditt barn drömt om att vara en del av Avengers? Nu kan den drömmen gå i uppfyllelse med Avengers Titan Hero Rocket Raccoon action-figur som är en del av The Avengers Titan Hero Set bestående av Spiderman, Valkyrian, Star Lord och Rocket. Samla dem alla och kämpa mot ondskan tillsammans!      Rekommenderad ålder från 4 år Mått på förpackning: 30,5 x 10 x 5 cm CE-Märkt