Blåsbubblor

Peppa Pig Bubble Blower
69,00 kr
Sista produkten i lager
Greta Gris är en rolig och uppnosig liten gris som bor med sin bror Georg Gris, Mamma Gris och Pappa Gris. Greta älskar att leka med sina kompisar och hennes äventyr slutar alltid glatt med högljudda skratt. Nu kan du följa med Greta Gris och hennes kompisar på äventyr och skjuta såpbubblor med denna batteridrivna bubbelpistol. Bubbelpistolen skapar hundratals små bubblor på några sekunder genom att hålla ner avtryckaren. För bästa upplevelse rekommenderas hemmagjord bubbellösning lämplig för små såpbubblor. Kräver 2x 1.5v AAA/LR03 batterier (medföljer ej).
Peppa Pig Bubble Wand
49,00 kr
Greta Gris är en rolig och uppnosig liten gris som bor med sin bror Georg Gris, Mamma Gris och Pappa Gris. Greta älskar att leka med sina kompisar och hennes äventyr slutar alltid glatt med högljudda skratt. Nu kan du följa med Greta Gris och hennes kompisar på äventyr och blåsa stora såpbubblor! Bubbelstaven skapar stora såpbubblor som svävar länge i luften och är mycket roligt för både små och stora barn att leka med. För bästa upplevelse rekommenderas hemmagjord bubbellösning lämplig för stora såpbubblor.
Disney Princess Bubble Tubs
19,00 kr
Blås iväg ett stort antal regnbågsfärgade bubblor tillsammans med Disney Princess Bubble Tubs i form av dessa små flaskor innehållande såpbubblor. Såpbubblor består av en traditionell såpbubbelflaska med motiv av Disney Princess. Lockets insida kommer med ett underhållande minispel som säkerligen gör sig hemma hos barnen. Levereras i 1-pack Inkl. tillhörande pinne för uppblåsning av bubblor.Såpbubbelflaskan finner i flera olika motiv och säljes osorterat, d.v.s. att vi slumpmässigt väljer ut ett av de flera bildmotiv. Flaskan innehåller hela 60 ml och kommer med tillhörande pinne för att blåsa upp bubblorna.
Minnie Mouse Bubble Tubs
19,00 kr
Blås iväg ett stort antal regnbågsfärgade bubblor tillsammans med den omtyckta karaktären Minnie Mouse i form av dessa små flaskor innehållande såpbubblor. Såpbubblor Minnie Mouse består av en traditionell såpbubbelflaska med motiv av den glada Minnie Mouse. Lockets insida kommer med ett underhållande minispel som säkerligen gör sig hemma hos barnen. Levereras i 1-pack Inkl. tillhörande pinne för uppblåsning av bubblor.Såpbubbelflaskan finner i flera olika motiv och säljes osorterat, d.v.s. att vi slumpmässigt väljer ut ett av de flera Minnie Mouse bildmotiv. Flaskan innehåller hela 60 ml och kommer med tillhörande pinne för att blåsa upp bubblorna.
Mickey Mouse Bubble Tubs
19,00 kr
Blås iväg ett stort antal regnbågsfärgade bubblor tillsammans med den omtyckta karaktären Musse Pigg i form av dessa små flaskor innehållande såpbubblor. Såpbubblor Musse Pigg består av en traditionell såpbubbelflaska med motiv av den glada Musse Pigg. Lockets insida kommer med ett underhållande minispel som säkerligen gör sig hemma hos barnen. Levereras i 1-pack Inkl. tillhörande pinne för uppblåsning av bubblor.Såpbubbelflaskan finner i flera olika motiv och säljes osorterat, d.v.s. att vi slumpmässigt väljer ut ett av de flera Musse Pigg bildmotiv.Flaskan innehåller hela 60 ml och kommer med tillhörande pinne för att blåsa upp bubblorna.
Spiderman Bubble Tubs
19,00 kr
Blås iväg ett stort antal regnbågsfärgade bubblor tillsammans med Spindelmannen Tubs i form av dessa små flaskor innehållande såpbubblor. Såpbubblor består av en traditionell såpbubbelflaska med motiv av Spindelmannen. Lockets insida kommer med ett underhållande minispel som säkerligen gör sig hemma hos barnen. Levereras i 1-pack Inkl. tillhörande pinne för uppblåsning av bubblor.Såpbubbelflaskan finner i flera olika motiv och säljes osorterat, d.v.s. att vi slumpmässigt väljer ut ett av de flera bildmotiv. Flaskan innehåller hela 60 ml och kommer med tillhörande pinne för att blåsa upp bubblorna.
Avengers Bubble Tubs
19,00 kr
Blås iväg ett stort antal regnbågsfärgade bubblor tillsammans med Avengers  Tubs i form av dessa små flaskor innehållande såpbubblor. Såpbubblor består av en traditionell såpbubbelflaska med motiv av Avengers. Lockets insida kommer med ett underhållande minispel som säkerligen gör sig hemma hos barnen. Levereras i 1-pack Inkl. tillhörande pinne för uppblåsning av bubblor.Såpbubbelflaskan finner i flera olika motiv och säljes osorterat, d.v.s. att vi slumpmässigt väljer ut ett av de flera bildmotiv. Flaskan innehåller hela 60 ml och kommer med tillhörande pinne för att blåsa upp bubblorna.